Dennis Schouten is woedend op schoonmaker: "Het is helemaal kut!"

Dennis Schouten is woedend op schoonmaker: "Het is helemaal kut!"

Dennis Schouten is woedend op schoonmaker: "Het is helemaal kut!" In het programma Onrecht!, waarin de jonge tv-talenten Bram Krikke en Dennis Schouten onderzoeksjournalistiek bedrijven "zoals het niet bedoeld is" (in de woorden van de voice-over), liepen de gemoederen ook gisteravond weer hoog op: "Het is gewoon helemaal kut!" Malafide schoonmaakbedrijfEn die quote komt niet uit de mond van een gefrustreerde oplichter, maar uit die van presentator Schouten. Het duo een malafide schoonmaakbedrijf ontmaskerd, dat een waardevol erfstuk volledig heeft vernield, maar als het allemaal is afgehandeld gaat de schoonmaker er met gierende banden vandoor. Hierbij rijdt hij schade, en wordt hij opnieuw opgezocht. Dat is het moment dat Schouten zich niet in kan houden. Het programma Onrecht! is elke woensdag om 21.05 uur te zien op NPO 3. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven. Bram Krikke en Dennis Schouten strijden tegen onrecht in nieuw programma Bekijk deze video » Dennis Schouten aangevallen in tv-programma: "Nog één keer aan me komen en dan lig je" Bekijk deze video » Dennis Schouten op zijn plek gezet door rij-instructrice: "Je hebt een kutprogramma!' Bekijk deze video »
TV :
Dennis Schouten is woedend op schoonmaker: "Het is helemaal kut!"

In het programma Onrecht!, waarin de jonge tv-talenten Bram Krikke en Dennis Schouten onderzoeksjournalistiek bedrijven "zoals het niet bedoeld is" (in de woorden van de voice-over), liepen de gemoederen ook gisteravond weer hoog op: "Het is gewoon helemaal kut!"

Malafide schoonmaakbedrijf
En die quote komt niet uit de mond van een gefrustreerde oplichter, maar uit die van presentator Schouten. Het duo een malafide schoonmaakbedrijf ontmaskerd, dat een waardevol erfstuk volledig heeft vernield, maar als het allemaal is afgehandeld gaat de schoonmaker er met gierende banden vandoor. Hierbij rijdt hij schade, en wordt hij opnieuw opgezocht. Dat is het moment dat Schouten zich niet in kan houden.

Het programma Onrecht! is elke woensdag om 21.05 uur te zien op NPO 3. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dennis Schouten is woedend op schoonmaker: "Het is helemaal kut!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV