Kalvijn ontwijkt beschuldigingen over nepvideo's: "Ik word gebeld!"

Kalvijn ontwijkt beschuldigingen over nepvideo's: "Ik word gebeld!"

<em>Kalvijn</em> ontwijkt beschuldigingen over <em>nepvideo's</em>: &quot;Ik word gebeld!&quot; Kalvijn staat de laatste tijd vol in de spotlights: hij brengt een eigen bioscoopfilm uit (XIII) en doet natuurlijk mee aan Expeditie Robinson. De populaire YouTuber is ook het mikpunt van beschuldigingen: hij zou acteurs hebben ingehuurd in zijn webserie Kun je doen alsof. Nepvideo's?Wanneer een journalist van De Telegraaf de YouTuber confronteert met de beschuldigingen, weet die niet hoe snel hij de vragen moet ontwijken: "Ik word gebeld!" Overigens heeft Kalvijn ontzettend veel zin in de release van zijn bioscoopfilm. Naar eigen zeggen is de film "echt fucking raar", en daarom raadt hij de kijkers aan om hun ouders niet mee te nemen: "Dat wordt heel ongemakkelijk!" Bekijk het interview met Kalvijn hierboven. Kalvijn over verraad tegen Mariana Verkerk: "Eén van de bizarste momenten uit mijn leven" Bekijk deze video » Youtubers Kalvijn, Stefan de Vries en collega’s voetballen voor goed doel Bekijk deze video » Jeroen Pauw speelt rol ‘Gandalf’ in 24-uurs film Youtuber Kalvijn Bekijk deze video »
Entertainment :
Kalvijn ontwijkt beschuldigingen over nepvideo's: "Ik word gebeld!"

Kalvijn staat de laatste tijd vol in de spotlights: hij brengt een eigen bioscoopfilm uit (XIII) en doet natuurlijk mee aan Expeditie Robinson. De populaire YouTuber is ook het mikpunt van beschuldigingen: hij zou acteurs hebben ingehuurd in zijn webserie Kun je doen alsof.

Nepvideo's?
Wanneer een journalist van De Telegraaf de YouTuber confronteert met de beschuldigingen, weet die niet hoe snel hij de vragen moet ontwijken: "Ik word gebeld!" Overigens heeft Kalvijn ontzettend veel zin in de release van zijn bioscoopfilm. Naar eigen zeggen is de film "echt fucking raar", en daarom raadt hij de kijkers aan om hun ouders niet mee te nemen: "Dat wordt heel ongemakkelijk!"

Bekijk het interview met Kalvijn hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kalvijn ontwijkt beschuldigingen over nepvideo's: "Ik word gebeld!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen