Bekijk openingsdans van finale Dancing With The Stars

Bekijk openingsdans van finale Dancing With The Stars

Bekijk openingsdans van finale Dancing With The Stars In de finale van Dancing With The Stars waren de oud-deelnemers van het dansprogramma nog een keer te zien. Speciaal voor de openingsdans haalden onder anderen rapper Keizer, Gijs Staverman en Heleen van Royen zaterdagavond nog een keer hun dansschoenen uit de kast. Uiteindelijk ging Samantha Steenwijk er met de winst vandoor. Bekijk in de video hierboven de openingsdans van de finale van Dancing With The Stars. Je kunt alle uitzendingen van Dancing With The Stars terugkijken op Gids.tv. Samantha Steenwijk en Marcus winnen Dancing With The Stars 2019 Bekijk deze video » Finale Dancing With The Stars: bekijk emotionele Weense wals Samantha Steenwijk Bekijk deze video »
TV :
Bekijk openingsdans van finale Dancing With The Stars

In de finale van Dancing With The Stars waren de oud-deelnemers van het dansprogramma nog een keer te zien. Speciaal voor de openingsdans haalden onder anderen rapper Keizer, Gijs Staverman en Heleen van Royen zaterdagavond nog een keer hun dansschoenen uit de kast. Uiteindelijk ging Samantha Steenwijk er met de winst vandoor.

Bekijk in de video hierboven de openingsdans van de finale van Dancing With The Stars. Je kunt alle uitzendingen van Dancing With The Stars terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk openingsdans van finale Dancing With The Stars of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV