Undercover in Nederland: "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!"

Undercover in Nederland: "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!"

Undercover in Nederland: "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!" Er zijn naaktfoto's gevonden op de telefoon van een oplichter, maar van wie deze zijn is een raadsel volgens Bart. "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!", zegt de vrouw in de uitzending van zondag 27 oktober. Bekijk de hele aflevering vanavond op SBS6. Undercover in Nederland zie je elke zondag om 20:00 uur op SBS6. Bekijk hierboven het heftige moment waarin de oplichter wordt aangepakt. Alberto Stegeman wordt uitgescholden voor....dwaasbanaan Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Oplichter is Alberto "spuugzat"! Bekijk deze video » Alberto Stegeman ontmaskert directeur modellenbureau à la Harvey Weinstein Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!"

Er zijn naaktfoto's gevonden op de telefoon van een oplichter, maar van wie deze zijn is een raadsel volgens Bart. "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!", zegt de vrouw in de uitzending van zondag 27 oktober. Bekijk de hele aflevering vanavond op SBS6.

Undercover in Nederland zie je elke zondag om 20:00 uur op SBS6. Bekijk hierboven het heftige moment waarin de oplichter wordt aangepakt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: "Een vieze vuile oplichter, meer ben je niet!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV