Toerist gereanimeerd na sprong in Amsterdamse gracht

Toerist gereanimeerd na sprong in Amsterdamse gracht

<em>Toerist gereanimeerd</em> na sprong in <em>Amsterdamse</em> gracht Een toerist is zaterdagnacht onder invloed de Amsterdamse gracht ingesprongen aan de Oudezijds Voorburgwal. Hoe lang de man in het water heeft gelegen is onduidelijk, maar de hij was buiten bewustzijn toen hij door de brandweer uit het water werd gehaald. Man ligt nog in ziekenhuisDe toerist in Amsterdam werd rond 02.15 uur door duikers uit de gracht gehaald en door ambulancepersoneel gereanimeerd. Volgens de politie is de man weer bij bewustzijn en gaat het tot nu toe redelijk. Hij ligt nog in het ziekenhuis. Hasj of wiet"De man zou onder invloed zijn geweest van wiet of hasj, en is vrijwillig het water ingesprongen. Of de toerist alleen was of met vrienden die avond, is niet duidelijk", aldus AT5. Bekijk de AT5-video waarin de toerist wordt gereanimeerd hierboven. Bekijk ook Beelden van crash Anthoine Hubert in Formule 2-race België Bekijk deze video » Plofkraak Haarlemmermeerstraat in Amsterdam: "slapende bewoner gewond" Bekijk deze video »
Nieuws :
Toerist gereanimeerd na sprong in Amsterdamse gracht

Een toerist is zaterdagnacht onder invloed de Amsterdamse gracht ingesprongen aan de Oudezijds Voorburgwal. Hoe lang de man in het water heeft gelegen is onduidelijk, maar de hij was buiten bewustzijn toen hij door de brandweer uit het water werd gehaald.

Man ligt nog in ziekenhuis
De toerist in Amsterdam werd rond 02.15 uur door duikers uit de gracht gehaald en door ambulancepersoneel gereanimeerd. Volgens de politie is de man weer bij bewustzijn en gaat het tot nu toe redelijk. Hij ligt nog in het ziekenhuis.

Hasj of wiet
"De man zou onder invloed zijn geweest van wiet of hasj, en is vrijwillig het water ingesprongen. Of de toerist alleen was of met vrienden die avond, is niet duidelijk", aldus AT5.

Bekijk de AT5-video waarin de toerist wordt gereanimeerd hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Toerist gereanimeerd na sprong in Amsterdamse gracht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV