Zoontje Chantal Janzen stofzuigt graag met mama mee

Zoontje Chantal Janzen stofzuigt graag met mama mee

Zoontje Chantal Janzen stofzuigt graag met mama mee Presentatrice Chantal Janzen deelde al eerder op Instagram dat haar zoontje Bobby graag een handje meehelpt in het huishouden. Het kleine ventje houdt bijvoorbeeld erg van stofzuigen. Alleen is er één probleem: het is een speelgoed stofzuiger... Veel schoner wordt het huis van Chantal niet, daarom laat ze in een Instagram Story een bericht achter voor de fabrikanten van de speelgoed stofzuiger: "Hallo fabrikanten. Bestaat er ook eentje voor kinderen die t echt doet? Ik zou hier zoveel aan hebben", grapt Janzen. Bekijk de Instagram Story met zoontje Bobby en de stofzuiger hierboven. Chantal Janzen en Anna Nooshin gebruiken grappige foto filter: "Je wordt een soort Bambi" Bekijk deze video » Carice onder de indruk van Chantals fanatisme: "Zij is fanatiek. Kijk haar gaan" Bekijk deze video » Chantal Janzen heeft veel geld afgewezen omdat ze geen reclame wilde maken voor bepaald merk Bekijk deze video »
Amusement :
Zoontje Chantal Janzen stofzuigt graag met mama mee

Presentatrice Chantal Janzen deelde al eerder op Instagram dat haar zoontje Bobby graag een handje meehelpt in het huishouden. Het kleine ventje houdt bijvoorbeeld erg van stofzuigen.

Alleen is er één probleem: het is een speelgoed stofzuiger... Veel schoner wordt het huis van Chantal niet, daarom laat ze in een Instagram Story een bericht achter voor de fabrikanten van de speelgoed stofzuiger: "Hallo fabrikanten. Bestaat er ook eentje voor kinderen die t echt doet? Ik zou hier zoveel aan hebben", grapt Janzen.

Bekijk de Instagram Story met zoontje Bobby en de stofzuiger hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zoontje Chantal Janzen stofzuigt graag met mama mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV