Peter R. de Vries vindt naaktfoto's sturen de normaalste zaak

Peter R. de Vries vindt naaktfoto's sturen de normaalste zaak

<em>Peter R. de Vries</em> vindt naaktfoto's sturen de normaalste zaak De politie maakte zaterdag bekend dat ze een groep tieners hebben aangehouden die nietsvermoedende chatters voor honderdduizend euro zouden hebben opgelicht door afpersing met naaktfoto's. Pittige straf voor afpersersVolgens Peter R. de Vries is er niks mis met het sturen van de foto's, maar ligt de fout bij de afpersers: "Als ze gepakt worden kunnen ze een vrij pittige straf krijgen", aldus Peter. Bekijk het RTL-Boulevard fragment over afpersing met naaktfoto's hierboven. Peter R. de Vries over TBS'ers: 'Je moet ze soms vrijheid geven' Bekijk deze video » Peter R. de Vries verbijsterd door Instagram-actie politie Bekijk deze video » Peter R. de Vries gelooft niets van verhaal president motorclub Caloh Wagoh Bekijk deze video »
Amusement :
Peter R. de Vries vindt naaktfoto's sturen de normaalste zaak

De politie maakte zaterdag bekend dat ze een groep tieners hebben aangehouden die nietsvermoedende chatters voor honderdduizend euro zouden hebben opgelicht door afpersing met naaktfoto's.

Pittige straf voor afpersers
Volgens Peter R. de Vries is er niks mis met het sturen van de foto's, maar ligt de fout bij de afpersers: "Als ze gepakt worden kunnen ze een vrij pittige straf krijgen", aldus Peter.

Bekijk het RTL-Boulevard fragment over afpersing met naaktfoto's hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries vindt naaktfoto's sturen de normaalste zaak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen