Vanavond in Onrecht!: Dennis Schouten doodsbang voor ongedierte in hotel

Vanavond in Onrecht!: Dennis Schouten doodsbang voor ongedierte in hotel

Vanavond in Onrecht!: Dennis Schouten doodsbang voor ongedierte in hotel In de aflevering van Onrecht! van vanavond bezoekt het 'superduo' Bram Krikke en Dennis Schouten een Rotterdams horrorhotel, waar Kaleisha heeft overnacht. Ze hoopte op een fijne nachtrust, maar haar kamer bleek vol te zitten met bedwantsen. Wanneer Bram en Dennis zelf op onderzoek uitgaan, blijkt Dennis behoorlijk bang te zijn voor de kleine beestjes. Onrecht! is elke woensdag om 21.05 uur te zien op NPO 3. Bekijk het voorproefje uit de aflevering van vanavond hierboven. Dennis Schouten aangevallen in tv-programma: "Nog één keer aan me komen en dan lig je" Bekijk deze video » Dennis Schouten op zijn plek gezet door rij-instructrice: "Je hebt een kutprogramma!' Bekijk deze video » Dennis Schouten is woedend op schoonmaker: "Het is helemaal kut!" Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Onrecht!: Dennis Schouten doodsbang voor ongedierte in hotel

In de aflevering van Onrecht! van vanavond bezoekt het 'superduo' Bram Krikke en Dennis Schouten een Rotterdams horrorhotel, waar Kaleisha heeft overnacht. Ze hoopte op een fijne nachtrust, maar haar kamer bleek vol te zitten met bedwantsen. Wanneer Bram en Dennis zelf op onderzoek uitgaan, blijkt Dennis behoorlijk bang te zijn voor de kleine beestjes.

Onrecht! is elke woensdag om 21.05 uur te zien op NPO 3. Bekijk het voorproefje uit de aflevering van vanavond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Onrecht!: Dennis Schouten doodsbang voor ongedierte in hotel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV