Man overleden na schietpartij in Rotterdam

Man overleden na schietpartij in Rotterdam

Man overleden na <em>schietpartij</em> in Rotterdam Bij een schietpartij in Rotterdam is een man om het leven gekomen. De dader is op de vlucht geslagen, de politie is op zoek naar deze persoon. Dader ‘donker geklede man’Het slachtoffer zat in een auto die geparkeerd stond, toen hij onder vuur werd genomen. Hij overleed na meerdere schoten, hulpverlening mocht niet baten. De dader wordt beschreven door getuigen als een ‘donker geklede man’. Bekijk beelden van na de dodelijke schietpartij in Rotterdam in de video van Hart Van Nederland hierboven. Schietpartij Veldhoven: drie gewonden bij schietpartij tijdens autoachtervolging Bekijk deze video » Nederlandse advocaat uit Enschede neergeschoten in Duitsland Bekijk deze video »
Nieuws :
Man overleden na schietpartij in Rotterdam

Bij een schietpartij in Rotterdam is een man om het leven gekomen. De dader is op de vlucht geslagen, de politie is op zoek naar deze persoon.

Dader ‘donker geklede man’
Het slachtoffer zat in een auto die geparkeerd stond, toen hij onder vuur werd genomen. Hij overleed na meerdere schoten, hulpverlening mocht niet baten. De dader wordt beschreven door getuigen als een ‘donker geklede man’.

Bekijk beelden van na de dodelijke schietpartij in Rotterdam in de video van Hart Van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Man overleden na schietpartij in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen