Vanavond in De Handhavers: woedende zwartrijder wordt helemaal gek

Vanavond in De Handhavers: woedende zwartrijder wordt helemaal gek

Vanavond in <em>De Handhavers</em>: woedende zwartrijder wordt helemaal gek Vanavond (7 november) begint een nieuw seizoen van De Handhavers, waarin de camera's handhavers volgen tijdens hun werkzaamheden. Niet iedereen is even blij met hun werk: een zwartrijder reageert woedend als een handhaver hem wil fouilleren, en de situatie loopt vervolgens compleet uit de hand. Je kunt elke aflevering van De Handhavers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit de aflevering van vanavond hierboven. Boa's krijgen pepperspray en mogelijk wapenstok en taser: 'Moeten handhaven' Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in De Handhavers: woedende zwartrijder wordt helemaal gek

Vanavond (7 november) begint een nieuw seizoen van De Handhavers, waarin de camera's handhavers volgen tijdens hun werkzaamheden. Niet iedereen is even blij met hun werk: een zwartrijder reageert woedend als een handhaver hem wil fouilleren, en de situatie loopt vervolgens compleet uit de hand.

Je kunt elke aflevering van De Handhavers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit de aflevering van vanavond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in De Handhavers: woedende zwartrijder wordt helemaal gek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV