Kim Kötter in de maling genomen in Hoe zal ik het zeggen?: "In broek geplast van het lachen"

Kim Kötter in de maling genomen in Hoe zal ik het zeggen?: "In broek geplast van het lachen"

Kim Kötter in de maling genomen in Hoe zal ik het zeggen?: "In broek geplast van het lachen" Wanneer je eigen vent het je betaald zet dat je altijd zo'n rotzooi maakt in de auto. Vanavond (7 november) wordt Kim Kötter in de maling genomen door haar partner Jaap Reesema. Alle 'rotzooi' uit haar auto wordt stuk voor stuk in een plastic zak aan haar laten zien. Dit allemaal is om 21:30 uur te zien in de tweede aflevering van Hoe zal ik het zeggen? "In broek geplast"Kim is nog steeds van slag en plaatst deze week op haar Instagram: "Damn nooit gedacht dat mij dat ooit zou overkomen! Als een soort van bananensplit. Maar dan met een boodschap. Hahaha. I know. Het is te erg. Heb bijna in de broek geplast van het lachen, van verbazing de meest gekke bekken getrokken. Maar het is mij echt overkomen. Ik dacht echt dat het echt was. Nooit gedacht dat ik met candid camera’s “de gek zou worden aangestoken”. Ik dacht dat doen ze alleen bij Marco Borsato, Jan Smit etc etc", aldus de presentatrice over de grap. Het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoe zal ik het zeggen? terugkijken bij Gids.tv. Terugblik: Wie herinnert zich de The Voice auditie van Ben Saunders nog? Bekijk deze video » En dan word je ten huwelijk gevraagd in Hoe Zal Ik Het Zeggen? Bekijk deze video »
TV :
Kim Kötter in de maling genomen in Hoe zal ik het zeggen?: "In broek geplast van het lachen"

Wanneer je eigen vent het je betaald zet dat je altijd zo'n rotzooi maakt in de auto. Vanavond (7 november) wordt Kim Kötter in de maling genomen door haar partner Jaap Reesema. Alle 'rotzooi' uit haar auto wordt stuk voor stuk in een plastic zak aan haar laten zien. Dit allemaal is om 21:30 uur te zien in de tweede aflevering van Hoe zal ik het zeggen?

"In broek geplast"
Kim is nog steeds van slag en plaatst deze week op haar Instagram: "Damn nooit gedacht dat mij dat ooit zou overkomen! Als een soort van bananensplit. Maar dan met een boodschap. Hahaha. I know. Het is te erg. Heb bijna in de broek geplast van het lachen, van verbazing de meest gekke bekken getrokken. Maar het is mij echt overkomen. Ik dacht echt dat het echt was. Nooit gedacht dat ik met candid camera’s “de gek zou worden aangestoken”. Ik dacht dat doen ze alleen bij Marco Borsato, Jan Smit etc etc", aldus de presentatrice over de grap.

Het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoe zal ik het zeggen? terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kim Kötter in de maling genomen in Hoe zal ik het zeggen?: "In broek geplast van het lachen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV