Politicus Richard de Mos terug in de gemeenteraad na motie van wantrouwen

Politicus Richard de Mos terug in de gemeenteraad na motie van wantrouwen

Politicus <em>Richard de Mos</em> terug in de gemeenteraad na motie van wantrouwen Nog geen anderhalve maand geleden stapte politicus Richard de Mos op na een motie van wantrouwen. Hij keert terug als fractievoorzitter in de gemeenteraad van Den Haag. Hij zegt onschuldig te zijn maar is nog steeds een verdachte in de rechtzaak. "Ik weer dat ik een zuiver geweten heb". Bekijk hierboven het hele Shownieuws-fragment over Richard de Mos Lopend onderzoek naar Richard de Mos vanwege vriendjespolitiek Bekijk deze video » Coalitie in Den Haag gevallen vanwege corruptie Bekijk deze video » Pauw: Waar wordt wethouder Richard de Mos in corruptiezaak van verdacht? Bekijk deze video » Haagse wethouder Richard de Mos: "Met mij gaat het niet zo goed" Bekijk deze video »
Nieuws :
Politicus Richard de Mos terug in de gemeenteraad na motie van wantrouwen

Nog geen anderhalve maand geleden stapte politicus Richard de Mos op na een motie van wantrouwen. Hij keert terug als fractievoorzitter in de gemeenteraad van Den Haag. Hij zegt onschuldig te zijn maar is nog steeds een verdachte in de rechtzaak. "Ik weer dat ik een zuiver geweten heb".

Bekijk hierboven het hele Shownieuws-fragment over Richard de Mos

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politicus Richard de Mos terug in de gemeenteraad na motie van wantrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV