Kaj Gorgels en vriendin Jessie Jazz doen aan rollenspellen: "Dan doe ik gewoon een andere stem"

Kaj Gorgels en vriendin Jessie Jazz doen aan rollenspellen: "Dan doe ik gewoon een andere stem"

<em>Kaj Gorgels</em> en vriendin <em>Jessie Jazz</em> doen aan rollenspellen: &quot;Dan doe ik gewoon een andere stem&quot; Voor wie Jessie Jazz Vuijk nog niet kent: dit model vlogt, post en filmt wat af en slingert van alles de wereld in, vaak samen met haar partner, onder andere bekend als Expeditie Robinson-presentator, Kaj Gorgels. Toch weten we nog niet alles. Dat blijkt wel als &C's Mandy bij haar op de stoep staat. Met een dosis brutale vragen op zak gaat de presentatrice langs bij de bekende influencer. Mandy komt onder andere te weten dat Jessie Jazz en Kaj doen aan rollenspellen: "Dat ontstaat dan gewoon, dan doe ik gewoon een andere stem en dan doet hij ook mee", aldus Jessie Jazz. Bekijk de &C-video hierboven om het interview te zien. Miss Nederland Jessie Jazz reinigt haar huis met salie in Eigen Huis & Tuin Bekijk deze video » FHM: Jessie Jazz Vuijk is mooiste vrouw van Nederland Bekijk deze video »
Amusement :
Kaj Gorgels en vriendin Jessie Jazz doen aan rollenspellen: "Dan doe ik gewoon een andere stem"

Voor wie Jessie Jazz Vuijk nog niet kent: dit model vlogt, post en filmt wat af en slingert van alles de wereld in, vaak samen met haar partner, onder andere bekend als Expeditie Robinson-presentator, Kaj Gorgels. Toch weten we nog niet alles.

Dat blijkt wel als &C's Mandy bij haar op de stoep staat. Met een dosis brutale vragen op zak gaat de presentatrice langs bij de bekende influencer. Mandy komt onder andere te weten dat Jessie Jazz en Kaj doen aan rollenspellen: "Dat ontstaat dan gewoon, dan doe ik gewoon een andere stem en dan doet hij ook mee", aldus Jessie Jazz.

Bekijk de &C-video hierboven om het interview te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kaj Gorgels en vriendin Jessie Jazz doen aan rollenspellen: "Dan doe ik gewoon een andere stem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen