Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen"

Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen"

Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen" Imanuelle Grives is zojuist in België veroordeeld tot een celstraf van twee jaar, waarvan een jaar voorwaardelijk. Daarnaast moet ze een geldboete van 8000 euro betalen, voor drugsbezit. VerantwoordelijkheidOp het moment dat Grives aankwam bij de rechtbank, gaf ze kort een reactie aan Shownieuws-verslaggeefster Janine Schuinder. "Ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen", zo zegt de actrice. Het viel de verslaggeefster op dat ze best 'vrolijk' overkwam. Dat lachen zal haar vermoedelijk inmiddels vergaan zijn. StrafDe helft van haar celstraf is voorwaardelijk. Dat betekent dat wanneer Grives binnen vijf jaar wederom de fout in gaat, ze terug de cel in moet. Van de boete van 8000 euro is 6000 euro voorwaardelijk. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Beau: "verweer Imanuelle Grives is slecht verhaal" Bekijk deze video » Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is" Bekijk deze video » Martijn Krabbé over The Voice-ruzie: "Lil' Kleine heeft zichzelf gediskwalificeerd" Bekijk deze video »
Nieuws :
Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen"

Imanuelle Grives is zojuist in België veroordeeld tot een celstraf van twee jaar, waarvan een jaar voorwaardelijk. Daarnaast moet ze een geldboete van 8000 euro betalen, voor drugsbezit.

Verantwoordelijkheid
Op het moment dat Grives aankwam bij de rechtbank, gaf ze kort een reactie aan Shownieuws-verslaggeefster Janine Schuinder. "Ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen", zo zegt de actrice. Het viel de verslaggeefster op dat ze best 'vrolijk' overkwam. Dat lachen zal haar vermoedelijk inmiddels vergaan zijn.

Straf
De helft van haar celstraf is voorwaardelijk. Dat betekent dat wanneer Grives binnen vijf jaar wederom de fout in gaat, ze terug de cel in moet. Van de boete van 8000 euro is 6000 euro voorwaardelijk. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV