Zuid-Afrikaans rugbyteam als helden onthaald na winst WK

Zuid-Afrikaans rugbyteam als helden onthaald na winst WK

Zuid-Afrikaans rugbyteam als helden onthaald na winst WK Rugby is de populairste sport in Zuid-Afrika en dat zie je zeker terug in deze video. Het Zuid-Afrikaanse rugbyteam werd donderdag door duizenden supporters toegezwaaid tijdens een parade. Derde keer wereldkampioenDe Springboks werden zaterdag in Japan voor de derde keer in de geschiedenis wereldkampioen. In de WK-finale werd Engeland met 32-12 verslagen. De overwinningstour gaat nog door tot maandag. Bekijk de Nu.nl-video met beelden van duizenden trotse rugbyfans hierboven. WK Rugby: Zuid-Afrika wint van Engeland Bekijk deze video »
Nieuws :
Zuid-Afrikaans rugbyteam als helden onthaald na winst WK

Rugby is de populairste sport in Zuid-Afrika en dat zie je zeker terug in deze video. Het Zuid-Afrikaanse rugbyteam werd donderdag door duizenden supporters toegezwaaid tijdens een parade.

Derde keer wereldkampioen
De Springboks werden zaterdag in Japan voor de derde keer in de geschiedenis wereldkampioen. In de WK-finale werd Engeland met 32-12 verslagen. De overwinningstour gaat nog door tot maandag.

Bekijk de Nu.nl-video met beelden van duizenden trotse rugbyfans hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zuid-Afrikaans rugbyteam als helden onthaald na winst WK of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV