Cast van Frozen 2 vertelt: "Het is als de Fast & Furious-films... Ze groeien met je mee"

Cast van Frozen 2 vertelt: "Het is als de Fast & Furious-films... Ze groeien met je mee"

Cast van <em>Frozen 2</em> vertelt: &quot;Het is als de <em>Fast &amp; Furious</em>-films... Ze groeien met je mee&quot; In 2013 groeide de Disneyfilm Frozen uit tot de meest opbrengende animatiefilm aller tijden, met een omzet van bijna 1,3 miljard dollar. Dit jaar komt eindelijk het tweede deel uit, en de cast vertelt dat de film met je meegroeit: "Het is net als met de Fast & Furious-films..." Nieuwe 'Let It Go'?Dat zegt Josh Gad, de acteur die ook in Frozen 2 de stem van Olaf inspreekt. Hij zit samen met zijn collega's Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa) en Jonathan Groff (Kristoff) bij Jimmy Kimmel om te vertellen over hun nieuwe film. De grote vraag is natuurlijk: wordt de film net zo succesvol als deel één? En komt er wellicht een nieuwe 'Let It Go', zo'n nummer dat de hele wereld na een tijdje mee kan zingen? Frozen 2 is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met de cast hierboven. De eerste prachtige beelden van de nieuwe Disney animatiefilm Frozen 2 Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens kan het weer niet laten: hij zingt Frozen-hit 'Let It Go' Bekijk deze video »
Entertainment :
Cast van Frozen 2 vertelt: "Het is als de Fast & Furious-films... Ze groeien met je mee"

In 2013 groeide de Disneyfilm Frozen uit tot de meest opbrengende animatiefilm aller tijden, met een omzet van bijna 1,3 miljard dollar. Dit jaar komt eindelijk het tweede deel uit, en de cast vertelt dat de film met je meegroeit: "Het is net als met de Fast & Furious-films..."

Nieuwe 'Let It Go'?
Dat zegt Josh Gad, de acteur die ook in Frozen 2 de stem van Olaf inspreekt. Hij zit samen met zijn collega's Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa) en Jonathan Groff (Kristoff) bij Jimmy Kimmel om te vertellen over hun nieuwe film. De grote vraag is natuurlijk: wordt de film net zo succesvol als deel één? En komt er wellicht een nieuwe 'Let It Go', zo'n nummer dat de hele wereld na een tijdje mee kan zingen?

Frozen 2 is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met de cast hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cast van Frozen 2 vertelt: "Het is als de Fast & Furious-films... Ze groeien met je mee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen