Groep jongeren plundert sportzaak JD Sports: Nu ook Amsterdam aan de beurt

Groep jongeren plundert sportzaak JD Sports: Nu ook Amsterdam aan de beurt

Groep jongeren plundert sportzaak JD Sports: Nu ook Amsterdam aan de beurt Ook in Amsterdam is donderdagavond een gewapende overval gepleegd op een winkel van JD Sports. Een grote groep mannen - gewapend met messen - viel de winkel binnen en heeft volgens de politie een ‘flinke buit’ meegenomen. Dit gebeurde allemaal op een winkelcentrum in de Bijlmer. De politie onderzoekt of de overval onderdeel is van een reeks overvallen op sportwinkels van JD Sports in verschillende landen. Bekijk de beelden van de overval op JD Sports Bijlmer, in de Hart van Nederland-video hierboven. Bedrijfsleider neergestoken in supermarkt: "Hij rijgt dat mes mijn lichaam in" Bekijk deze video » Geapende overval tankstation Rotterdam: Heldhaftige omstanders overmeesteren overvaller Bekijk deze video »
Nieuws :
Groep jongeren plundert sportzaak JD Sports: Nu ook Amsterdam aan de beurt

Ook in Amsterdam is donderdagavond een gewapende overval gepleegd op een winkel van JD Sports. Een grote groep mannen - gewapend met messen - viel de winkel binnen en heeft volgens de politie een ‘flinke buit’ meegenomen.

Dit gebeurde allemaal op een winkelcentrum in de Bijlmer. De politie onderzoekt of de overval onderdeel is van een reeks overvallen op sportwinkels van JD Sports in verschillende landen.

Bekijk de beelden van de overval op JD Sports Bijlmer, in de Hart van Nederland-video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Groep jongeren plundert sportzaak JD Sports: Nu ook Amsterdam aan de beurt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV