Boek is voor Jandino therapie ‘waarvan ik niet wist dat ik die nodig had’

Boek is voor Jandino therapie ‘waarvan ik niet wist dat ik die nodig had’

Boek is voor <em>Jandino</em> therapie ‘waarvan ik niet wist dat ik die nodig had’ Jandino Asporaat is in zijn boek DINO erg openhartig over zijn leven, onder meer over zijn moeilijke jeugd op Curaçao. “Het was een soort therapie waarvan ik niet wist dat ik die nodig had”, vertelt de komiek in bovenstaande video. “Soms is het fijn om te zeggen: dit is het. En loslaten. Dat was voor mij superfijn.” Bekijk het hele interview met Jandino Asporaat over zijn boek bij 5 Uur Live in de video hierboven. Jandino verrast kinderen met Disney-trip en hun reactie is goud waard Bekijk deze video » Jandino Asporaat gaat los in zijn kleedkamer Bekijk deze video »
TV :
Boek is voor Jandino therapie ‘waarvan ik niet wist dat ik die nodig had’

Jandino Asporaat is in zijn boek DINO erg openhartig over zijn leven, onder meer over zijn moeilijke jeugd op Curaçao. “Het was een soort therapie waarvan ik niet wist dat ik die nodig had”, vertelt de komiek in bovenstaande video. “Soms is het fijn om te zeggen: dit is het. En loslaten. Dat was voor mij superfijn.”

Bekijk het hele interview met Jandino Asporaat over zijn boek bij 5 Uur Live in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boek is voor Jandino therapie ‘waarvan ik niet wist dat ik die nodig had’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV