Katja Schuurman geïnspireerd door nieuwe serie Kerst Bij Koosje

Katja Schuurman geïnspireerd door nieuwe serie Kerst Bij Koosje

Katja Schuurman geïnspireerd door nieuwe serie Kerst Bij Koosje De opnames van de nieuwe serie Kerst bij Koosje zijn al even aan de gang en actrice Katja Schuurman verkeert daardoor al helemaal in de kerstsfeer. Ze is dol op Kerst en krijgt al helemaal zin in deze feestdagen. “Ik ben gelijk inspiratie aan het opdoen voor deze Kerst”, vertelt Katja in bovenstaande video van RTL Boulevard. Kerst Bij Koosje is vanaf vrijdag 8 november te zien bij Videoland. RTL crew heeft onwijs veel lol tijdens Kerst Promo opnames RTL Pakt uit Bekijk deze video » Patty Brard bereidt zich op Ibiza voor op Kerst: "Haardhout is weer op z'n plek" Bekijk deze video »
Serie :
Katja Schuurman geïnspireerd door nieuwe serie Kerst Bij Koosje

De opnames van de nieuwe serie Kerst bij Koosje zijn al even aan de gang en actrice Katja Schuurman verkeert daardoor al helemaal in de kerstsfeer. Ze is dol op Kerst en krijgt al helemaal zin in deze feestdagen. “Ik ben gelijk inspiratie aan het opdoen voor deze Kerst”, vertelt Katja in bovenstaande video van RTL Boulevard.

Kerst Bij Koosje is vanaf vrijdag 8 november te zien bij Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Katja Schuurman geïnspireerd door nieuwe serie Kerst Bij Koosje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV