René van der Gijp gaat met theatershow naar Ahoy

René van der Gijp gaat met theatershow naar Ahoy

<em>René van der Gijp</em> gaat met theatershow naar Ahoy René van der Gijp gaat voor groter met zijn theatershow en voor zijn volgende optreden staat Ahoy op de planning. Het is nog niet bekend wanneer de voetbalkenner met zijn Veronica Inside-vrienden naar de Rotterdamse zaal gaat. “Hetzelfde programmaatje in Ahoy.” Johan Derksen is minder enthousiast, hij stond al eens in Ahoy. “Ik vond het verschrikkelijk”, zegt hij in de video hierboven. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp had last van ‘schijterij’ tijdens uitzending Bekijk deze video » Jan Boskamp uitgelachen om getailleerd truitje in 'poepkleur' Bekijk deze video »
Talkshow :
René van der Gijp gaat met theatershow naar Ahoy

René van der Gijp gaat voor groter met zijn theatershow en voor zijn volgende optreden staat Ahoy op de planning. Het is nog niet bekend wanneer de voetbalkenner met zijn Veronica Inside-vrienden naar de Rotterdamse zaal gaat. “Hetzelfde programmaatje in Ahoy.” Johan Derksen is minder enthousiast, hij stond al eens in Ahoy. “Ik vond het verschrikkelijk”, zegt hij in de video hierboven.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp gaat met theatershow naar Ahoy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV