Piepjonge dieven plunderen JD Sports voor meer social media volgers

Piepjonge dieven plunderen JD Sports voor meer social media volgers

Piepjonge dieven plunderen JD Sports voor meer social media volgers Sportkledingzaak JD Sports in Amsterdam-Zuidoost werd geplunderd door een groep jongeren. Volgens getuigen waren ze allemaal jonger dan 18 en in het zwart gekleed. Twee verdachten zijn aangehouden maar nog geen enkele dader is opgepakt. Social media stuntGetuigen denken dat het voor de jongens alleen om social media volgers gaat, "Binnen een halfuur stond het op Snapchat". Ook zegt de getuige dat het niet leek alsof de jongens geweldadig waren, hun aandacht was op de kleding gericht. Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de plundering van JD Sports Elf personen onwel na vreemde geur in middelbare school in Doetinchem Bekijk deze video » Groep jongeren plundert sportzaak JD Sports: Nu ook Amsterdam aan de beurt Bekijk deze video » Deventer wordt geplaagd door autobranden Bekijk deze video » Drie mensen opgepakt op de A1 na schietpartij in Hengelo Bekijk deze video »
Nieuws :
Piepjonge dieven plunderen JD Sports voor meer social media volgers

Sportkledingzaak JD Sports in Amsterdam-Zuidoost werd geplunderd door een groep jongeren. Volgens getuigen waren ze allemaal jonger dan 18 en in het zwart gekleed. Twee verdachten zijn aangehouden maar nog geen enkele dader is opgepakt.

Social media stunt
Getuigen denken dat het voor de jongens alleen om social media volgers gaat, "Binnen een halfuur stond het op Snapchat". Ook zegt de getuige dat het niet leek alsof de jongens geweldadig waren, hun aandacht was op de kleding gericht.

Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de plundering van JD Sports

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Piepjonge dieven plunderen JD Sports voor meer social media volgers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV