Samantha de Jong niet echt een ster op de bowlingbaan

Samantha de Jong niet echt een ster op de bowlingbaan

<em>Samantha de Jong</em> niet echt een ster op de bowlingbaan Samantha de Jong, die vrijdag nog liet weten klaar te zijn met haar Barbie-look, toog dit weekend naar de bowlingbaan waar ze liet zien dat ze nog wel wat oefening op dat vlak kan gebruiken. De eerste bal eindigt in de goot en de tweede doet het al niet veel beter. Bekijk de beelden, die ze op haar Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Samantha de Jong, Barbie, ligt in beugels bij ex-vriend Rolf Bekijk deze video » Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd" Bekijk deze video » Chantal Janzen vertelt Beau dat ze naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd" Bekijk deze video »
Show :
Samantha de Jong niet echt een ster op de bowlingbaan

Samantha de Jong, die vrijdag nog liet weten klaar te zijn met haar Barbie-look, toog dit weekend naar de bowlingbaan waar ze liet zien dat ze nog wel wat oefening op dat vlak kan gebruiken. De eerste bal eindigt in de goot en de tweede doet het al niet veel beter. Bekijk de beelden, die ze op haar Instagrampagina plaatste, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samantha de Jong niet echt een ster op de bowlingbaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV