Vis met mensengezicht gespot in China: "Veel mensen reageren geschrokken"

Vis met mensengezicht gespot in China: "Veel mensen reageren geschrokken"

Vis met <em>mensengezicht</em> gespot in China: &quot;Veel mensen reageren geschrokken&quot; Een inwoner in China spotte op een dag langs het water een vis met een 'mensengezicht'. Op de kop van de vis zijn donkere stippen te zien die op twee ogen lijken. Daaronder zijn twee verticale lijnen zichtbaar die op de zijkanten van een neus lijken. AlienMensen die deze video op social media zagen reageerden geschrokken: "Mensen vergelijken de vis met Voldemort, een alien en de geanimeerde vis uit de film Shark Tale", aldus Het AD. Bekijk de merkwaardige vis uit China in de video hierboven. Enzo Knol vangt grote vis: 'Heel mooi gehaakt' Bekijk deze video »
Viral :
Vis met mensengezicht gespot in China: "Veel mensen reageren geschrokken"

Een inwoner in China spotte op een dag langs het water een vis met een 'mensengezicht'. Op de kop van de vis zijn donkere stippen te zien die op twee ogen lijken. Daaronder zijn twee verticale lijnen zichtbaar die op de zijkanten van een neus lijken.

Alien
Mensen die deze video op social media zagen reageerden geschrokken: "Mensen vergelijken de vis met Voldemort, een alien en de geanimeerde vis uit de film Shark Tale", aldus Het AD.

Bekijk de merkwaardige vis uit China in de video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vis met mensengezicht gespot in China: "Veel mensen reageren geschrokken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV