Eerste aflevering Synaps over Noord-Korea gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Synaps over Noord-Korea gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Synaps over Noord-Korea gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de eerste reportage van het nieuwe onderzoeksjournalistieke platform Synaps te zien op NPO 2. Sinan Can en zijn team maken verhalen over het buitenland voor verschillende kanalen, waaronder tv-reportages. Grote Leider De eerste reportage gaat over Noord-Korea. Met informatie op zak die nog nooit eerder naar buiten is gekomen, over hoe de hoofdstad Pyongyang volledig in dienst staat van de Grote Leider, reist Can naar Zuid-Korea. Ontsnapt Daar spreekt hij mensen die ontsnapt zijn aan het Noord-Koreaanse regime van Kim Jong-un. Zij laten hem zien dat het daar nog veel krankzinniger is dan wij al dachten. Aankomst Kim Jong-un mislukt door treinmachinist Bekijk deze video » Donald Trump op grond Noord-Korea als eerste Amerikaanse president ooit Bekijk deze video » Noord Korea vuurt zesde raket in een maand af Bekijk deze video »
Uitzending :
Synaps

Vanavond is de eerste reportage van het nieuwe onderzoeksjournalistieke platform Synaps te zien op NPO 2. Sinan Can en zijn team maken verhalen over het buitenland voor verschillende kanalen, waaronder tv-reportages.

Grote Leider

De eerste reportage gaat over Noord-Korea. Met informatie op zak die nog nooit eerder naar buiten is gekomen, over hoe de hoofdstad Pyongyang volledig in dienst staat van de Grote Leider, reist Can naar Zuid-Korea.

Ontsnapt

Daar spreekt hij mensen die ontsnapt zijn aan het Noord-Koreaanse regime van Kim Jong-un. Zij laten hem zien dat het daar nog veel krankzinniger is dan wij al dachten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Synaps of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV