Volle Zalen met Jack Wouterse gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Jack Wouterse gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Jack Wouterse gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas acteur Jack Wouterse, bekend van onder andere Grijpstra & De Gier en All Stars. LevensstijlWouterse was jarenlang verslaafd aan drank, cocaïne en eten. Door zijn mateloze levensstijl - hij was honderdtachtig kilo - lag de dood op de loer. Penseel en schildersezelCornald Maas zoekt Wouterse op in Spanje, waar hij sinds drie jaar een flink deel van het jaar doorbrengt. De acteur is er in de weer met penseel en schildersezel, relaxt in een hangmat en wandelt door de heuvels. TheaterIn 2018 maakte Wouterse geheel in zijn eentje de theatervoorstelling 'De Laatste', een zeer persoonlijke voorstelling over ouder worden en hoe verder te leven na het verlies van je geliefde. Dit najaar staat hij samen met vriend en acteur Arjan Ederveen in het theater. Wat gaat er gebeuren in Stranger Things seizoen 4? Gaten Matarazzo heeft geen idee Bekijk deze video » Thijs Römer en Simon Keizer over naakt optreden: “Linda de Mol zat op de eerste rij!’ Bekijk deze video » Is Henry Golding (Last Christmas) de nieuwe James Bond? "Wie weet..." Bekijk deze video »
Uitzending :
Volle Zalen

In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas acteur Jack Wouterse, bekend van onder andere Grijpstra & De Gier en All Stars.

Levensstijl
Wouterse was jarenlang verslaafd aan drank, cocaïne en eten. Door zijn mateloze levensstijl - hij was honderdtachtig kilo - lag de dood op de loer.

Penseel en schildersezel
Cornald Maas zoekt Wouterse op in Spanje, waar hij sinds drie jaar een flink deel van het jaar doorbrengt. De acteur is er in de weer met penseel en schildersezel, relaxt in een hangmat en wandelt door de heuvels.

Theater
In 2018 maakte Wouterse geheel in zijn eentje de theatervoorstelling 'De Laatste', een zeer persoonlijke voorstelling over ouder worden en hoe verder te leven na het verlies van je geliefde. Dit najaar staat hij samen met vriend en acteur Arjan Ederveen in het theater.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV