Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren"

Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren"

<em>Bart Ettekoven</em>: &quot;Chemie tussen Bridget en <em>André</em> bestaat al jaren&quot; Maandagavond schreven we al over de eerdere kus tussen André Hazes en Bridget Maasland, vijf jaar geleden. Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven was daar destijds getuige van en is het niet helemaal eens met de omschrijving van de RTL-presentatrice, dat er alleen een zoen is geweest: "Ik hoef in dat geval geen zoen van Bridget, als dat voor haar alleen een zoen is." ChemieVolgens Ettekoven is al jaren bekend dat er chemie bestaat tussen Hazes en Maasland: "Je zag altijd al dat zij elkaar aardig en leuk vinden, dat zag je ook in interviews en daar is ook niets mis mee." Hij voegt daar nog aan toe dat het destijds een gezellig feest was waar de drank rijkelijk vloeide. Dus dat was ongetwijfeld ook van invloed. Open relatie?Opmerkelijk is overigens wel dat de zanger ten tijde van deze gebeurtenis op Ibiza al samen was met Monique. "Misschien heeft hij het 's morgens wel opgebiecht aan haar. We weten niet of de twee een open relatie hadden", aldus de hoofdredacteur van de Weekend. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Bridget Maasland: "Ik heb in 2014 al gezoend met André Hazes" Bekijk deze video » Relatie André Hazes en Bridget Maasland levert mediastorm op: "Vervelende situatie" Bekijk deze video » Johan Derksen meedogenloos: 'Bridget Maasland moet hulp gaan zoeken' Bekijk deze video »
TV :
Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren"

Maandagavond schreven we al over de eerdere kus tussen André Hazes en Bridget Maasland, vijf jaar geleden. Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven was daar destijds getuige van en is het niet helemaal eens met de omschrijving van de RTL-presentatrice, dat er alleen een zoen is geweest: "Ik hoef in dat geval geen zoen van Bridget, als dat voor haar alleen een zoen is."

Chemie
Volgens Ettekoven is al jaren bekend dat er chemie bestaat tussen Hazes en Maasland: "Je zag altijd al dat zij elkaar aardig en leuk vinden, dat zag je ook in interviews en daar is ook niets mis mee." Hij voegt daar nog aan toe dat het destijds een gezellig feest was waar de drank rijkelijk vloeide. Dus dat was ongetwijfeld ook van invloed.

Open relatie?
Opmerkelijk is overigens wel dat de zanger ten tijde van deze gebeurtenis op Ibiza al samen was met Monique. "Misschien heeft hij het 's morgens wel opgebiecht aan haar. We weten niet of de twee een open relatie hadden", aldus de hoofdredacteur van de Weekend. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV