Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zwijmelen weg bij optreden Jim Bakkum

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zwijmelen weg bij optreden Jim Bakkum

<em>Loretta Schrijver</em> en <em>Quinty Trustfull</em> zwijmelen weg bij optreden <em>Jim Bakkum</em> Zanger en musicalster Jim Bakkum staat begin 2020 in het theater met zijn solovoorstelling Klein. Daarin brengt hij een ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes. Jim's persoonlijke showHet wordt een hele persoonlijke show met liedjes die hem persoonlijk raken. Het liedje Niemand van Gordon en Replay is een favoriet van Jim en dit lied zingt hij dinsdag vol passie voor Loretta Schrijver en Quinty Trustfull. De vrouwen zwijmelen helemaal weg. Bekijk de Koffietjid-beelden met het optreden van Jim Bakkum hierboven. Jim Bakkum op tour met Nederlandstalige liedjes: "Het is zo een mooi genre" Bekijk deze video » Jim Bakkum zet zijn vrouw te kakken op hun 12,5-jarig jubileum Bekijk deze video » Jim Bakkum geeft voorproefje van zijn theatertour KLEIN Bekijk deze video »
Amusement :
Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zwijmelen weg bij optreden Jim Bakkum

Zanger en musicalster Jim Bakkum staat begin 2020 in het theater met zijn solovoorstelling Klein. Daarin brengt hij een ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes.

Jim's persoonlijke show
Het wordt een hele persoonlijke show met liedjes die hem persoonlijk raken. Het liedje Niemand van Gordon en Replay is een favoriet van Jim en dit lied zingt hij dinsdag vol passie voor Loretta Schrijver en Quinty Trustfull. De vrouwen zwijmelen helemaal weg.

Bekijk de Koffietjid-beelden met het optreden van Jim Bakkum hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zwijmelen weg bij optreden Jim Bakkum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV