Vanmiddag in Tijd voor MAX: The Crown seizoen 3 & Loes Luca over Mi Vida

Vanmiddag in Tijd voor MAX: The Crown seizoen 3 & Loes Luca over Mi Vida

Vanmiddag in <em>Tijd voor MAX</em>: The Crown seizoen 3 &amp; <em>Loes Luca</em> over Mi Vida Tijd voor MAX, de talkshow van Omroep MAX met Sybrand Niessen en Martine van Os, besteedt vanmiddag vanaf 17:10 uur op NPO1 aandacht aan het nieuwe seizoen van The Crown, dat vanaf 17 november op Netflix te zien is. Ook praten ze met actrice Loes Luca over de film Mi Vida. Bekijk de aankondiging van alle gasten hierboven. Bekijk ook Nieuwe trailer The Crown seizoen 3 Bekijk deze video » Omroep MAX-ster Sybrand Niessen stofzuigt buitenstudio Tijd voor MAX Bekijk deze video » Paul Haenen: "Lachwekkend dat Bridget, die bij Boulevard werkt, vraagt om mediastilte" Bekijk deze video »
TV :
Vanmiddag in Tijd voor MAX: The Crown seizoen 3 & Loes Luca over Mi Vida

Tijd voor MAX, de talkshow van Omroep MAX met Sybrand Niessen en Martine van Os, besteedt vanmiddag vanaf 17:10 uur op NPO1 aandacht aan het nieuwe seizoen van The Crown, dat vanaf 17 november op Netflix te zien is. Ook praten ze met actrice Loes Luca over de film Mi Vida. Bekijk de aankondiging van alle gasten hierboven.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanmiddag in Tijd voor MAX: The Crown seizoen 3 & Loes Luca over Mi Vida of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV