Home Alone: Wat doen kinderen als een vreemde naar binnen wil?

Home Alone: Wat doen kinderen als een vreemde naar binnen wil?

<em>Home Alone</em>: Wat doen kinderen als een vreemde naar binnen wil? In Home Alone hebben de kinderen het rijk een aantal dagen voor zich alleen en zij mogen alles zelf bepalen. Deze vrijheid brengt niet alleen maar voordelen, wat doen de kleintjes bijvoorbeeld als een vreemde voor de deur staat en naar binnen wil? De kinderen worden op de proef gesteld, zo is te zien in het fragment hierboven. Home Alone is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Home Alone terugkijken bij Gids.tv. Home Alone: Gaan de kinderen zelf bier kopen? Bekijk deze video » Home Alone: Wat doen kinderen als het brandalarm afgaat? Bekijk deze video »
TV :
Home Alone: Wat doen kinderen als een vreemde naar binnen wil?

In Home Alone hebben de kinderen het rijk een aantal dagen voor zich alleen en zij mogen alles zelf bepalen. Deze vrijheid brengt niet alleen maar voordelen, wat doen de kleintjes bijvoorbeeld als een vreemde voor de deur staat en naar binnen wil? De kinderen worden op de proef gesteld, zo is te zien in het fragment hierboven.

Home Alone is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Home Alone terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Home Alone: Wat doen kinderen als een vreemde naar binnen wil? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen