Alicia Keys boos om vooroordelen: ‘Minder labels en meer jezelf uiten’

Alicia Keys boos om vooroordelen: ‘Minder labels en meer jezelf uiten’

<em>Alicia Keys</em> boos om vooroordelen: ‘Minder labels en meer jezelf uiten’ Alicia Keys heeft op Instagram een video geplaatst waarin ze laat weten behoorlijk klaar te zijn met vooroordelen en stereotypen: “Minder labels en meer jezelf uiten.” Aanleiding is haar zoontje dat spijt kreeg van regenboogkleuren op zijn nagels, omdat hij bang was voor de meningen van anderen. “Hij is 4 jaar oud. En hij snapt al dat mensen hem gaan veroordelen omdat hij regenboogkleuren op zijn nagels heeft.” Bekijk het hele verhaal van Alicia Keys in de video hierboven. Fans Kylie Jenner woest om filmen tijdens autorijden Bekijk deze video » Tim, Rijk en Sam Hofman onthullen de succesformule Bekijk deze video »
Entertainment :
Alicia Keys boos om vooroordelen: ‘Minder labels en meer jezelf uiten’

Alicia Keys heeft op Instagram een video geplaatst waarin ze laat weten behoorlijk klaar te zijn met vooroordelen en stereotypen: “Minder labels en meer jezelf uiten.” Aanleiding is haar zoontje dat spijt kreeg van regenboogkleuren op zijn nagels, omdat hij bang was voor de meningen van anderen. “Hij is 4 jaar oud. En hij snapt al dat mensen hem gaan veroordelen omdat hij regenboogkleuren op zijn nagels heeft.”

Bekijk het hele verhaal van Alicia Keys in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alicia Keys boos om vooroordelen: ‘Minder labels en meer jezelf uiten’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV