Fleabag vanaf vanavond te zien bij Net 5: Bekijk alvast een voorproefje

Fleabag vanaf vanavond te zien bij Net 5: Bekijk alvast een voorproefje

<em>Fleabag</em> vanaf vanavond te zien bij Net 5: Bekijk alvast een voorproefje De comedyserie Fleabag gaat vanavond van start bij Net 5. Deze bekroonde Britse serie met Phoebe Waller-Bridge in de hoofdrol gaat over een vrouw die heftige dingen heeft meegemaakt, maar zich erdoorheen sleept met humor en grofheid. Bekijk in de video hierboven alvast een voorproefje. De serie Fleabag is vanaf dinsdag 12 november wekelijks om 21.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Fleabag terugkijken bij Gids.tv. Feelgood-serie Kerst bij Koosje met Katja Schuurman nu te zien bij Videoland Bekijk deze video » Eerste beelden nieuwe serie Dit zijn wij Bekijk deze video »
Serie :
Fleabag vanaf vanavond te zien bij Net 5: Bekijk alvast een voorproefje

De comedyserie Fleabag gaat vanavond van start bij Net 5. Deze bekroonde Britse serie met Phoebe Waller-Bridge in de hoofdrol gaat over een vrouw die heftige dingen heeft meegemaakt, maar zich erdoorheen sleept met humor en grofheid. Bekijk in de video hierboven alvast een voorproefje.

De serie Fleabag is vanaf dinsdag 12 november wekelijks om 21.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Fleabag terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fleabag vanaf vanavond te zien bij Net 5: Bekijk alvast een voorproefje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen