Ronald Koeman spot met PSV: 'Zoet hoort op tijd of hij tweede doelman is'

Ronald Koeman spot met PSV: 'Zoet hoort op tijd of hij tweede doelman is'

<em>Ronald Koeman</em> spot met PSV: 'Zoet hoort op tijd of hij tweede doelman is' Mark van Bommel zette Jeroen Zoet niet op doel in zijn duel tegen Willem II. De keeper was erg teleurgesteld over de beslissing van de trainer en ging zelfs terug in de bus zitten. Het drama was gesprek van de dag. Ook Ronald Koeman kon het niet laten om zich erover uit te laten. ,,Zoet hoort op tijd of hij tweede doelman is", grapt hij. Bekijk de beelden van Ronald Koeman over Jeroen Zoet hierboven. Jeroen Zoet krijgt excuses van Mark van Bommel: "Niet goed te praten" Bekijk deze video » Johan Derksen over affaire Jeroen Zoet: 'Van Bommel heeft het volledig laten ontsporen' Bekijk deze video »
Voetbal :
Ronald Koeman spot met PSV: 'Zoet hoort op tijd of hij tweede doelman is'

Mark van Bommel zette Jeroen Zoet niet op doel in zijn duel tegen Willem II. De keeper was erg teleurgesteld over de beslissing van de trainer en ging zelfs terug in de bus zitten. Het drama was gesprek van de dag. Ook Ronald Koeman kon het niet laten om zich erover uit te laten. ,,Zoet hoort op tijd of hij tweede doelman is", grapt hij.

Bekijk de beelden van Ronald Koeman over Jeroen Zoet hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman spot met PSV: 'Zoet hoort op tijd of hij tweede doelman is' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV