"Zelfs ministers willen inzending Songfestival weten," aldus Cornald Maas

"Zelfs ministers willen inzending Songfestival weten," aldus Cornald Maas

&quot;Zelfs ministers willen inzending <em>Songfestival</em> weten,&quot; aldus <em>Cornald Maas</em> Tim Douwsma en Cornald Maas zijn te gast bij Beau om te praten over het Songfestival. Over een half jaar is het namelijk al zo ver: dan wordt de eerste halve finale gehouden in Rotterdam Ahoy. En dat houdt iedereen bezig. "Zelfs ministers willen de inzending weten," aldus Maas. StrijdJarenlang vocht Maas een schijnbaar eenzame strijd als het om het Songfestival ging: de interesse in Nederland verslapte, en de publieke opinie was van de strekking "het gaat niet meer om de muziek". De laatste jaren telt Nederland echter weer helemaal mee, culminerend in de winst van Duncan Laurence afgelopen jaar. "Het gaat nu alléén maar over het Songfestival," aldus Maas, die dat soms een beetje teveel van het goede vindt. Bekijk het interview met Cornald Maas in Beau hierboven. Cornald Maas onthult Nederlandse inzending Songfestival 2020: "Het wordt music first" Bekijk deze video » Nederlandse Songfestival inzending wordt "weer authentiek en onderscheidend" Bekijk deze video » Wordt Doutzen Kroes de presentatrice van het Eurovisie Songfestival? Bekijk deze video »
Songfestival :
"Zelfs ministers willen inzending Songfestival weten," aldus Cornald Maas

Tim Douwsma en Cornald Maas zijn te gast bij Beau om te praten over het Songfestival. Over een half jaar is het namelijk al zo ver: dan wordt de eerste halve finale gehouden in Rotterdam Ahoy. En dat houdt iedereen bezig. "Zelfs ministers willen de inzending weten," aldus Maas.

Strijd
Jarenlang vocht Maas een schijnbaar eenzame strijd als het om het Songfestival ging: de interesse in Nederland verslapte, en de publieke opinie was van de strekking "het gaat niet meer om de muziek". De laatste jaren telt Nederland echter weer helemaal mee, culminerend in de winst van Duncan Laurence afgelopen jaar. "Het gaat nu alléén maar over het Songfestival," aldus Maas, die dat soms een beetje teveel van het goede vindt.

Bekijk het interview met Cornald Maas in Beau hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Zelfs ministers willen inzending Songfestival weten," aldus Cornald Maas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen