Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar

Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. WindsurfersZe fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. GelovenOok moeten de deelnemers een documentair beeld maken over zes verschillende geloven in opdracht van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet Polat. Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje gemist? Helga van Leur vliegt er samen met vogel Nala uit Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot.

Windsurfers
Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten.

Geloven
Ook moeten de deelnemers een documentair beeld maken over zes verschillende geloven in opdracht van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet Polat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen