Wat is TikTok en waarom is het zo populair?

Wat is TikTok en waarom is het zo populair?

Wat is <em>TikTok</em> en waarom is het zo populair? De app TikTok wordt met de dag populairder, maar wat is het precies en waarom is het goed mogelijk dat het uitgroeit tot de populairste app ter wereld? Op dit moment is de app namelijk al meer dan 1,5 miljard keer gedownload. BedreigingTikTok is op dit moment het snelst groeiende sociale medium, en begint zelfs een bedreiging te vormen voor titanen als Facebook, Instagram en WhatsApp. Met TikTok kun je korte muziekvideo's van drie tot vijftien seconden maken, waarin je een muziekfragment koppelt aan videobeelden die je zelf hebt gemaakt. Dit levert vaak hilarische creaties op. Bekijk de uitleg over social medium TikTok en de populariteit ervan hierboven. Jennifer Aniston biedt Instagram op hilarische wijze excuses aan Bekijk deze video » Advocaten maken ruzie bij rechtszaak van John de Mol tegen Facebook Bekijk deze video »
Tech :
Wat is TikTok en waarom is het zo populair?

De app TikTok wordt met de dag populairder, maar wat is het precies en waarom is het goed mogelijk dat het uitgroeit tot de populairste app ter wereld? Op dit moment is de app namelijk al meer dan 1,5 miljard keer gedownload.

Bedreiging
TikTok is op dit moment het snelst groeiende sociale medium, en begint zelfs een bedreiging te vormen voor titanen als Facebook, Instagram en WhatsApp. Met TikTok kun je korte muziekvideo's van drie tot vijftien seconden maken, waarin je een muziekfragment koppelt aan videobeelden die je zelf hebt gemaakt. Dit levert vaak hilarische creaties op.

Bekijk de uitleg over social medium TikTok en de populariteit ervan hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat is TikTok en waarom is het zo populair? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen