Robert Oey moet verschijnen in hoorzitting van het OM door verboden wapenbezit

Robert Oey moet verschijnen in hoorzitting van het OM door verboden wapenbezit

<em>Robert Oey</em> moet verschijnen in hoorzitting van het OM door verboden <em>wapenbezit</em> Later dit jaar moet Robert Oey verschijnen in besloten hoorzitting van het OM. De partner van de Amsterdamse burgermeester Femke Halsema wordt verdacht van verboden wapenbezit. Als hij niet akkoord gaat met het voorstel van het OM, kan het OM naar de rechter stappen. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de hoorzitting van Robert Oey Enorme verbazing rond interview Robert Oey: "Hier gaat Halsema niet mee weg komen" Bekijk deze video » Inkijk in familiedrama Femke Halsema: "Hij heeft haar echt voor de bus gegooid" Bekijk deze video » John van den Heuvel over wapen Robert Oey: 'Waar komt het vandaan?' Bekijk deze video » Zoon van Femke Halsema wordt niet vervolgd voor wapenbezit Bekijk deze video »
Nieuws :
Robert Oey moet verschijnen in hoorzitting van het OM door verboden wapenbezit

Later dit jaar moet Robert Oey verschijnen in besloten hoorzitting van het OM. De partner van de Amsterdamse burgermeester Femke Halsema wordt verdacht van verboden wapenbezit. Als hij niet akkoord gaat met het voorstel van het OM, kan het OM naar de rechter stappen.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de hoorzitting van Robert Oey

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Oey moet verschijnen in hoorzitting van het OM door verboden wapenbezit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen