Ladies Night: Olcay Gulsen heeft seks niet in top 3 favoriete activiteiten staan

Ladies Night: Olcay Gulsen heeft seks niet in top 3 favoriete activiteiten staan

Ladies Night: Olcay Gulsen heeft seks niet in top 3 favoriete activiteiten staan Olcay Gulsen heeft zich in Ladies Night weer negatief uitgelaten over seks. De presentatrice, die momenteel een relatie heeft met Ruud de Wild, geeft toe dat ze geen grote fan is van deze bezigheid. ‘Meest preutse’“Het staat niet in de top 3 dingen van de leukste activiteiten uit mijn leven”, vertelt Olcay. Ze staat niet te trappelen om over dit onderwerp te spreken in de talkshow van Merel Westrik. “Ik geef toe, ik ben misschien de meest preutse van het stel vriendinnen.” Lichte irritatieOlcay is dan ook licht geïrriteerd als ze de reactie krijgt dat ze zielig is omdat ze niet van seks kan genieten. “Ik heb niet gezegd dat ik het nooit lekker vind.” Bekijk het hele verhaal van Olcay Gulsen over seks in de video hierboven. Ladies Night: Olcay Gulsen heeft veel moeite met geen alcohol drinken Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen geprezen in Ladies Night om ‘happy rolls’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Ladies Night: Olcay Gulsen heeft seks niet in top 3 favoriete activiteiten staan

Olcay Gulsen heeft zich in Ladies Night weer negatief uitgelaten over seks. De presentatrice, die momenteel een relatie heeft met Ruud de Wild, geeft toe dat ze geen grote fan is van deze bezigheid.

‘Meest preutse’
“Het staat niet in de top 3 dingen van de leukste activiteiten uit mijn leven”, vertelt Olcay. Ze staat niet te trappelen om over dit onderwerp te spreken in de talkshow van Merel Westrik. “Ik geef toe, ik ben misschien de meest preutse van het stel vriendinnen.”

Lichte irritatie
Olcay is dan ook licht geïrriteerd als ze de reactie krijgt dat ze zielig is omdat ze niet van seks kan genieten. “Ik heb niet gezegd dat ik het nooit lekker vind.”

Bekijk het hele verhaal van Olcay Gulsen over seks in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ladies Night: Olcay Gulsen heeft seks niet in top 3 favoriete activiteiten staan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV