Hoe zal ik het zeggen? vooruitblik: Nederland blijkt nieuw fietstalent te hebben

Hoe zal ik het zeggen? vooruitblik: Nederland blijkt nieuw fietstalent te hebben

<em>Hoe zal ik het zeggen?</em> vooruitblik: Nederland blijkt nieuw fietstalent te hebben Wanneer je gewoon naar je werk fietst en ineens in een 'wedstrijd' terecht komt.... Vanavond (14 november) wordt een fietstalent ontdekt in een race tegen Leontien van Moorsel. Dit allemaal is om 21:30 uur te zien in de derde aflevering van Hoe zal ik het zeggen? Het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoe zal ik het zeggen? terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden nieuw feelgood-programma “Hoe zal ik het zeggen?” met Jamai Loman Bekijk deze video » Ongemakkelijk moment in nieuw programma Hoe Zal Ik Het Zeggen?: "Is er een probleem? Bekijk deze video » En dan word je ten huwelijk gevraagd in Hoe Zal Ik Het Zeggen? Bekijk deze video »
TV :
Hoe zal ik het zeggen? vooruitblik: Nederland blijkt nieuw fietstalent te hebben

Wanneer je gewoon naar je werk fietst en ineens in een 'wedstrijd' terecht komt.... Vanavond (14 november) wordt een fietstalent ontdekt in een race tegen Leontien van Moorsel. Dit allemaal is om 21:30 uur te zien in de derde aflevering van Hoe zal ik het zeggen?

Het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hoe zal ik het zeggen? terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe zal ik het zeggen? vooruitblik: Nederland blijkt nieuw fietstalent te hebben of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV