Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland

Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland

<em>Praat Nederlands Met Me</em> vooruitblik: <em>Martijn Koning</em> was voor <em>André Hazes</em> kort met <em>Bridget Maasland</em> Vanavond (14 november) is Bridget Maasland te gast bij het televisieprogramma Praat Nederlands Met Me, de presentatrice is samen met André Hazes het gesprek van de dag. Daarom kon Martijn Koning het niet laten om donderdag op zijn Instagrampagina een bericht te plaatsen over hem en Bridget bij Praat Nederlands Met Me. "Al helemaal met d'r hoofd in de wolken""Voor André was ik kort met Bridget, bij Praat Nederlands Met Me. Wat kijkt ze verliefd. Al helemaal met der hoofd in de wolken...", schrijft Martijn Koning bij bovenstaand fragment op zijn Instagram pagina. De hele uitzending van Praat Nederlands Met Me is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4. André Hazes leert zoontje hoe hij Bridget Maasland heeft veroverd Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi Bekijk deze video » Olcay Gulsen was woedend op Bridget Maasland om relatie met André Hazes Bekijk deze video »
TV :
Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland

Vanavond (14 november) is Bridget Maasland te gast bij het televisieprogramma Praat Nederlands Met Me, de presentatrice is samen met André Hazes het gesprek van de dag. Daarom kon Martijn Koning het niet laten om donderdag op zijn Instagrampagina een bericht te plaatsen over hem en Bridget bij Praat Nederlands Met Me.

"Al helemaal met d'r hoofd in de wolken"
"Voor André was ik kort met Bridget, bij Praat Nederlands Met Me. Wat kijkt ze verliefd. Al helemaal met der hoofd in de wolken...", schrijft Martijn Koning bij bovenstaand fragment op zijn Instagram pagina.

De hele uitzending van Praat Nederlands Met Me is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen