John de Wolf vroeg zijn vrouw ten huwelijk, maar vond dat geen ring waard

John de Wolf vroeg zijn vrouw ten huwelijk, maar vond dat geen ring waard

<em>John de Wolf</em> vroeg zijn vrouw ten huwelijk, maar vond dat geen <em>ring</em> waard Het gaat John de Wolf momenteel voor de wind. Hij is door interim-trainer Dick Advocaat aangesteld als assistent bij Feyenoord, en hij heeft een eigen boek geschreven: De Tweede Helft. En dan heeft hij ook nog eens zijn vrouw ten huwelijk gevraagd, na dertien jaar samen te zijn geweest. Daar wilde de robuuste oud-voetballer echter geen ring aan wijden: "Die krijgt ze volgend jaar toch?" Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. John de Wolf over opstappen Jaap Stam: 'De spelers moeten het doen' Bekijk deze video » John de Wolf noemt Dick Advocaat een voorbeeld: "Zo scherp, zo bevlogen" Bekijk deze video »
Voetbal :
John de Wolf vroeg zijn vrouw ten huwelijk, maar vond dat geen ring waard

Het gaat John de Wolf momenteel voor de wind. Hij is door interim-trainer Dick Advocaat aangesteld als assistent bij Feyenoord, en hij heeft een eigen boek geschreven: De Tweede Helft. En dan heeft hij ook nog eens zijn vrouw ten huwelijk gevraagd, na dertien jaar samen te zijn geweest. Daar wilde de robuuste oud-voetballer echter geen ring aan wijden: "Die krijgt ze volgend jaar toch?"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John de Wolf vroeg zijn vrouw ten huwelijk, maar vond dat geen ring waard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen