Louis Theroux: Mothers on the Edge

Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge

Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische problemen. StressDe zwangerschap en het moederschap zijn vaak de gelukkigste tijd voor een vrouw - zo wordt gezegd - maar het kan soms ook gepaard gaan met veel stress en psychologische problemen. In het Verenigd Koninkrijk krijgt een op de vijf vrouwen last van een psychische aandoening tijdens het eerste levensjaar van haar kind. Psychiatrische afdelingenLouis Theroux gaat in deze documentaire naar twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen waar de moeders tijdens hun behandeling kunnen blijven zorgen voor hun kind. Louis onderzoekt waar de oorzaak ligt van hun toestand en ontdekt hoe uitdagend de zorg is voor twee mensen die in de meest kwetsbare periode van hun leven zitten.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische problemen.

Stress
De zwangerschap en het moederschap zijn vaak de gelukkigste tijd voor een vrouw - zo wordt gezegd - maar het kan soms ook gepaard gaan met veel stress en psychologische problemen. In het Verenigd Koninkrijk krijgt een op de vijf vrouwen last van een psychische aandoening tijdens het eerste levensjaar van haar kind.

Psychiatrische afdelingen
Louis Theroux gaat in deze documentaire naar twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen waar de moeders tijdens hun behandeling kunnen blijven zorgen voor hun kind. Louis onderzoekt waar de oorzaak ligt van hun toestand en ontdekt hoe uitdagend de zorg is voor twee mensen die in de meest kwetsbare periode van hun leven zitten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux: Mothers on the Edge of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV