Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar: "Er is geen sprake van ruzie"

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar: "Er is geen sprake van ruzie"

"Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!”, schrijft vlogger Monica Geuze vrijdagmiddag op Instagram.

Lars Veldwijk deelt precies hetzelfde bericht. De reden dat Lars en Monica een punt achter hun relatie hebben gezet is onduidelijk. De voetballer en vlogger hebben samen een dochtertje, Zara-Lizzy.

Bekijk hieronder een Instagram video waarin Lars en Monica elkaar omhelzen op het voetbalveld.

<em>Monica Geuze</em> en <em>Lars Veldwijk</em> uit elkaar: &quot;Er is geen sprake van ruzie&quot; "Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!”, schrijft vlogger Monica Geuze vrijdagmiddag op Instagram. Lars Veldwijk deelt precies hetzelfde bericht. De reden dat Lars en Monica een punt achter hun relatie hebben gezet is onduidelijk. De voetballer en vlogger hebben samen een dochtertje, Zara-Lizzy. Bekijk hieronder een Instagram video waarin Lars en Monica elkaar omhelzen op het voetbalveld.
Nieuws :
Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar: "Er is geen sprake van ruzie"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar: "Er is geen sprake van ruzie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen