PvdA-leider Lodewijk Asscher voelt niets voor vliegverbod leden

PvdA-leider Lodewijk Asscher voelt niets voor vliegverbod leden

PvdA-leider Lodewijk Asscher voelt niets voor vliegverbod leden Lodewijk Asscher zegt dat de Partij van de Arbeid (PvdA) niet gaan pleiten voor een Europees vliegverbod. Eerder vandaag lieten leden van de partij weten voor een dergelijk verbod te zijn en de maximumsnelheid op snelwegen rondom natuurgebieden naar 80 kilometer per uur te willen verlagen. "Dat gaan we niet doen", aldus Asscher in WNL Op Zaterdag. Bekijk het fragment over het ledenverzoek van de PvdA hierboven. IJzersterke Lodewijk Asscher zorgt voor jubelstemming bij de PvdA Bekijk deze video » Lodewijk Asscher (PvdA) geeft fout AOW-leeftijd toe: ‘Daar leer ik van’ Bekijk deze video »
Politiek :
PvdA-leider Lodewijk Asscher voelt niets voor vliegverbod leden

Lodewijk Asscher zegt dat de Partij van de Arbeid (PvdA) niet gaan pleiten voor een Europees vliegverbod. Eerder vandaag lieten leden van de partij weten voor een dergelijk verbod te zijn en de maximumsnelheid op snelwegen rondom natuurgebieden naar 80 kilometer per uur te willen verlagen. "Dat gaan we niet doen", aldus Asscher in WNL Op Zaterdag.

Bekijk het fragment over het ledenverzoek van de PvdA hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PvdA-leider Lodewijk Asscher voelt niets voor vliegverbod leden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV