Ferdinand Grapperhaus vindt Sinterklaas Sniper-pet ‘smakeloos’

Ferdinand Grapperhaus vindt Sinterklaas Sniper-pet ‘smakeloos’

<em>Ferdinand Grapperhaus</em> vindt Sinterklaas Sniper-pet ‘smakeloos’ Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft geen goed woord over voor demonstranten die het Sinterklaasfeest dreigen met geweld te verzieken. Zo liepen er mensen met de ‘Sinterklaas Sniper-pet’, met de roos van een schietschijf erop. “Ik vind dat je bij dit soort kinderfeesten echt moet wegblijven met alles wat maar in de buurt van, zelfs maar de suggestie van geweld komt”, zegt Grapperhaus en noemt de pet ‘smakeloos’. Bekijk het hele fragment van Ferdinand Grapperhaus in WNL Op Zondag in de video hierboven. Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas Bekijk deze video » Ondanks protesten een verrassend rustige Sinterklaas intocht Bekijk deze video »
TV :
Ferdinand Grapperhaus vindt Sinterklaas Sniper-pet ‘smakeloos’

Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft geen goed woord over voor demonstranten die het Sinterklaasfeest dreigen met geweld te verzieken. Zo liepen er mensen met de ‘Sinterklaas Sniper-pet’, met de roos van een schietschijf erop. “Ik vind dat je bij dit soort kinderfeesten echt moet wegblijven met alles wat maar in de buurt van, zelfs maar de suggestie van geweld komt”, zegt Grapperhaus en noemt de pet ‘smakeloos’.

Bekijk het hele fragment van Ferdinand Grapperhaus in WNL Op Zondag in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ferdinand Grapperhaus vindt Sinterklaas Sniper-pet ‘smakeloos’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV