Alberto Stegeman boos in Undercover In Nederland: ‘Je blijft poepverhalen verkopen’

Alberto Stegeman boos in Undercover In Nederland: ‘Je blijft poepverhalen verkopen’

Alberto Stegeman boos in <em>Undercover In Nederland</em>: ‘Je blijft poepverhalen verkopen’ Alberto Stegeman is boos als hij een oplichter ontmaskert in Undercover in Nederland. “Je blijft poepverhalen verkopen. Je komt nog een keer de verkeerde tegen jongen, als je zo doorgaat”, zegt de presentator in een fragment hierboven. Undercover in Nederland is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv. Oplichter verbiedt Alberto Stegeman beelden uit te zenden: "Ik weet je te vinden!" Bekijk deze video » Undecover in Nederland gemist? Gaf deze schietvereniging schietles aan crimineel? Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Beheerder van seksclub heeft geen medelijden met prostituees Bekijk deze video »
TV :
Alberto Stegeman boos in Undercover In Nederland: ‘Je blijft poepverhalen verkopen’

Alberto Stegeman is boos als hij een oplichter ontmaskert in Undercover in Nederland. “Je blijft poepverhalen verkopen. Je komt nog een keer de verkeerde tegen jongen, als je zo doorgaat”, zegt de presentator in een fragment hierboven.

Undercover in Nederland is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stegeman Op De Bres
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alberto Stegeman boos in Undercover In Nederland: ‘Je blijft poepverhalen verkopen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV