Eerste aflevering Narcostaat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Narcostaat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Narcostaat gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentairereeks over de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Geweld in de drugswereld. Danny onderzoekt hoe en waarom het geweld in de drugswereld zo is toegenomen. Hij praat met dealers die altijd wapens bij zich hebben om zich te verdedigen tegen ripdeals. Hij reist ook naar de even beruchte als ervaren topcrimineel Mink Kok. Die woont in Libanon, toevallig het geboorteland van Danny. Ook spreekt hij met de broer van een slachtoffer van een zogenaamde vergismoord: Iemand die voor een ander werd aangezien en uit naam van de criminele drugswereld vermoord werd.
Uitzending :
Narcostaat

Documentairereeks over de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Geweld in de drugswereld.

Danny onderzoekt hoe en waarom het geweld in de drugswereld zo is toegenomen. Hij praat met dealers die altijd wapens bij zich hebben om zich te verdedigen tegen ripdeals. Hij reist ook naar de even beruchte als ervaren topcrimineel Mink Kok. Die woont in Libanon, toevallig het geboorteland van Danny. Ook spreekt hij met de broer van een slachtoffer van een zogenaamde vergismoord: Iemand die voor een ander werd aangezien en uit naam van de criminele drugswereld vermoord werd.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Narcostaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV