Georginio Wijnaldum verbijsterd door racisme: "Het komt bij mij heel hard aan"

Georginio Wijnaldum verbijsterd door racisme: "Het komt bij mij heel hard aan"

<em>Georginio Wijnaldum</em> verbijsterd door racisme: &quot;Het komt bij mij heel hard aan&quot; Gisteren zorgde racisme op de tribunes bij FC Den Bosch - Excelsior voor verontwaardigde en woedende reacties in Nederland. Ahmad Mendes Moreira was het slachtoffer van racistische uitlatingen van de 'supporters' van FC Den Bosch. Georginio Wijnaldum is verbijsterd. "Komt heel hard aan"Wijnaldum zegt dat het bij hem persoonlijk heel hard aankomt, omdat hij niet had verwacht dat zoiets in Nederland zou kunnen gebeuren. "Hoe er daarna mee omgegaan is, vind ik persoonlijk heel kwalijk. Niet alleen de trainer, maar ook de club." Volgens de international kun je er als speler weinig aan doen, want het is een maatschappelijk probleem. Bekijk het interview met Georginio Wijnaldum hierboven. Wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior gestaakt vanwege racistische geluiden Bekijk deze video » Hoofdrolspeler Ahmad Mendes Moreira na knotsgekke wedstrijd: "Dit rascisme kunnen we niet accepteren" Bekijk deze video » Racisme bij FC Den Bosch - Excelsior: "Ze komen er misschien wel mee weg" Bekijk deze video » Mark Rutte reageert op racisme-rel: "Vreselijk. Hulde voor de scheidsrechter" Bekijk deze video »
Voetbal :
Georginio Wijnaldum verbijsterd door racisme: "Het komt bij mij heel hard aan"

Gisteren zorgde racisme op de tribunes bij FC Den Bosch - Excelsior voor verontwaardigde en woedende reacties in Nederland. Ahmad Mendes Moreira was het slachtoffer van racistische uitlatingen van de 'supporters' van FC Den Bosch. Georginio Wijnaldum is verbijsterd.

"Komt heel hard aan"
Wijnaldum zegt dat het bij hem persoonlijk heel hard aankomt, omdat hij niet had verwacht dat zoiets in Nederland zou kunnen gebeuren. "Hoe er daarna mee omgegaan is, vind ik persoonlijk heel kwalijk. Niet alleen de trainer, maar ook de club." Volgens de international kun je er als speler weinig aan doen, want het is een maatschappelijk probleem.

Bekijk het interview met Georginio Wijnaldum hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Georginio Wijnaldum verbijsterd door racisme: "Het komt bij mij heel hard aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV