Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door

Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door

Triest nieuws van <em>Gerard Joling</em>: zijn Goud &amp; Nieuw-concert gaat niet door Vanavond is het concert van de Toppers van afgelopen zomer te zien op NPO 3. Grote kroegDe concerten staan bekend als het grootste meezingspektakel van Nederland: de Johan Cruijff ArenA wordt omgetoverd tot een grote kroeg, waar alle liedjes luidkeels worden meegezongen. Oude en nieuwe hits komen voorbij, allemaal gegoten in medleys. KnalfuifDe vijftiende ArenA-editie van de Toppers in Concert was een verjaardagsfeest om nooit te vergeten. Geniet van deze ouderwetse knalfuif van de Toppers, samen met speciale gasten, zoals onder anderen The Weather Girls en Snollebollekes. Eerste beelden Toppers in Concert 2019 Bekijk deze video » Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door Bekijk deze video » De Toppers spelen hysterisch kerstspel bij Beau Bekijk deze video »
Muziek :
Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door

Vanavond is het concert van de Toppers van afgelopen zomer te zien op NPO 3.

Grote kroeg
De concerten staan bekend als het grootste meezingspektakel van Nederland: de Johan Cruijff ArenA wordt omgetoverd tot een grote kroeg, waar alle liedjes luidkeels worden meegezongen. Oude en nieuwe hits komen voorbij, allemaal gegoten in medleys.

Knalfuif
De vijftiende ArenA-editie van de Toppers in Concert was een verjaardagsfeest om nooit te vergeten. Geniet van deze ouderwetse knalfuif van de Toppers, samen met speciale gasten, zoals onder anderen The Weather Girls en Snollebollekes.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen