Schokkende reportage RTL Boulevard: zesjarige Mado werkt 13 uur per dag

Schokkende reportage RTL Boulevard: zesjarige Mado werkt 13 uur per dag

Schokkende reportage <em>RTL Boulevard</em>: zesjarige Mado werkt 13 uur per dag Eén keer per jaar houdt het tv-programma RTL Boulevard een actie voor Cordaid, en dit keer hebben ze voor zichzelf een heel duidelijk doel gesteld: ze willen 10.000 meisjes in arme landen naar school helpen. Om een beeld te krijgen van de schrijnende situatie die zich in veel derdewereldlanden voordoet, heeft het programma een reportage gemaakt over de 6-jarige Mado. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Snelle en Suzan & Freek toegevoegd aan line-up Vrienden van Amstel Live Bekijk deze video » Triest nieuws van Gerard Joling: zijn Goud & Nieuw-concert gaat niet door Bekijk deze video »
TV :
Schokkende reportage RTL Boulevard: zesjarige Mado werkt 13 uur per dag

Eén keer per jaar houdt het tv-programma RTL Boulevard een actie voor Cordaid, en dit keer hebben ze voor zichzelf een heel duidelijk doel gesteld: ze willen 10.000 meisjes in arme landen naar school helpen. Om een beeld te krijgen van de schrijnende situatie die zich in veel derdewereldlanden voordoet, heeft het programma een reportage gemaakt over de 6-jarige Mado.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende reportage RTL Boulevard: zesjarige Mado werkt 13 uur per dag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen