Vanavond in Pauw: Raymond van Barneveld over biografie, Hugo Borst bespreekt racisme en meer

Vanavond in Pauw: Raymond van Barneveld over biografie, Hugo Borst bespreekt racisme en meer

Vanavond in <em>Pauw</em>: Raymond van Barneveld over biografie, Hugo Borst bespreekt racisme en meer Vanavond in Pauw: Saskia Belleman over rechtszaak "Insuline-moorden". Rahiied A. wordt verdacht van vier moorden en zeven pogingen. Hugo Borst over de racistische geluiden van de supporters van FC Den Bosch tegen Excelsior-speler Moreira. Raymond van Barneveld is bezig met zijn laatste jaar als darter. Zijn biografie is uit; rapper Donnie is dart- en Raymond-fan. Erica Terpstra schreef het boek Erica op reis: reizen met verwondering, geïnspireerd op haar tv-programma voor Omroep MAX. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet daarna de leukste fragmenten terug op Gids.tv. Pauw gemist? Wouter de Jong leert kinderen de gebruiksaanwijzing van hun hoofd Bekijk deze video » Hans Kazàn: "Ik woon in een blokhut in Spanje" Bekijk deze video » Carlo Boszhard: "Frozen heeft alles in zich" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Pauw: Raymond van Barneveld over biografie, Hugo Borst bespreekt racisme en meer

Vanavond in Pauw:

  • Saskia Belleman over rechtszaak "Insuline-moorden". Rahiied A. wordt verdacht van vier moorden en zeven pogingen.
  • Hugo Borst over de racistische geluiden van de supporters van FC Den Bosch tegen Excelsior-speler Moreira.
  • Raymond van Barneveld is bezig met zijn laatste jaar als darter. Zijn biografie is uit; rapper Donnie is dart- en Raymond-fan.
  • Erica Terpstra schreef het boek Erica op reis: reizen met verwondering, geïnspireerd op haar tv-programma voor Omroep MAX.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet daarna de leukste fragmenten terug op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Pauw: Raymond van Barneveld over biografie, Hugo Borst bespreekt racisme en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen